Meteen naar de inhoud

Garagedeur vervangen in Neder-Eind? Bel de expert!

Garagedeur kopen in Neder-Eind ☎ 077-2061125

U komt direct/rechtstreeks in contact met het
aangesloten deurenbedrijf voor de gemeente .

Last van een defecte garagedeur of is een deur aan vervanging toe in de gemeente .? Dit regionaal werkende deurenbedrijf is U van dienst met deurreparatie in Neder-Eind! Gespecialiseerd in deurrenovatie en snel herstel door gecertificeerde vakmensen. Het deurenbedrijf van Limburg Noord, ook voor de vervanging van bijv. een voordeur of een overhead/bedrijfsdeur.
Bel elke dag van de week! De scherpste offerte voor deurrenovatie in Neder-Eind!

  • 7/7 deurservice voor Neder-Eind: bij defect en schade
  • aangesloten partner van garagedeur-expert® geeft een unieke Garantie van 10 jaar op materiaal en uitgevoerde werkzaamheden!
garage balk
Arjen en zijn collega’s helpen u in Limburg Noord, bel 077-2061125
Kosten garagedeur vervangen Neder-Eind,

De prijs voor het kopen van een garagedeur in de gemeente . is in iedere situatie anders,
bel gerust 077-2061125 voor een indicatie of kijk op de tarief pagina

Garagedeur met loopdeur kopen in Neder-Eind?

Bel nu voor de actuele prijs ☎ 077-2061125

Gespecialiseerd in deuren van woningen, instellingen en bedrijven, met als specialisme de automatische garagedeur met loopdeur. Wij plaatsen altijd met respect voor uw eigendom!
Behalve voor het duurzaam repareren van allerlei soorten deuren, kunt u bij deze deurspecialist ook terecht voor een garagedeurmotor, beveiliging van garage- en voordeur, bedrijfsdeur, aandrijfsystemen, toegangscontrole, deuren voor een parkeergarage, etc.

Een duurzaam en veilig thuis in Neder-Eind:

energie besparende deur in Neder-Eind
Garagedeur isoleren

Optimaal geïsoleerd, maak van uw garage in Neder-Eind ook een hobbyruimte!

kwaliteit in deuren in Neder-Eind
Garagedeur beveiligen

uitgekiend ontwerp, gecombineerd met vakmanschap resulteert in 10 jaar garantie.

duurzame deur in Neder-Eind
Duurzaam

Gaat bewezen lang mee.
En als het nodig is: 7/7 service dienst.

de mooiste deur afwerkingen in Limburg Noord
Mooi

Afwerking naar uw smaak in meer dan 200 kleuren(!) incl. garagedeuropener.

Sectionaal deur in Neder-Eind 077-2061125

Profiteer van vele voordelen. Sectionaaldeuren bieden maximale ruimte in en voor de garage of boothuis.

meer info over een sectionaal deur plaatsen in Neder-Eind:
De garagedeuren openen verticaal, liggen plaatsbesparend onder het plafond en kunnen in elke garage-opening worden gemonteerd. Ook bieden de sectionaaldeuren een doorrijbreedte die maximaal 14 cm breder is dan bij kanteldeuren. Bovendien zijn ze door middel van duurzaam elastische en weersbestendige afdichtingen optimaal afgedicht. Goed beveiligd met een gecodeerde garagedeuropener, en een kwaliteits garagedeurslot. Gun uzelf dit comfort. Een garagedeur met loopdeur is ook mogelijk bij een sectionaal deur. Garagesectionaaldeuren zijn conform de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1 getest en gecertificeerd.U heeft de keuze: met de dubbelwandige sectionaaldeuren kiest u voor uitstekende warmte-isolatie, stabiliteit en een rustige deurloop. De enkelwandige sectionaaldeur is geschikt voor een vrijstaande garage die geen warmte-isolatie nodig heeft. Duragrain Bij het Duragrain-oppervlak kunt u kiezen uit 24 decors met een kleurecht en natuurlijk oppervlak met kenmerkende details. Voorbeelden hiervan zijn een betonlook zoals op de afbeelding, een look van roestig staal of een natuursteenlook. Het innovatieve digitale drukprocédé en een bovenlaag uit zeer harde beschermingslak zorgen voor een permanent krasbestendige garagedeur. Decograin-oppervlak Decograin De Decograin-oppervlakken bestaan uit UV-bestendige kunststof foliebekleding en geven uw sectionaaldeur een opvallend houtkarakter of een luxe antracietkleurige metallic look. U kunt kiezen uit 5 natuurlijke houtdecors of een stijlvol metallic-decor. Silkgrain-oppervlak Silkgrain Het extra gladde Silkgrain-oppervlak is door het elegante uiterlijk de eerste keus bij moderne architectuur. Bovendien geeft de 50% dikkere buitenplaat de panelen een hogere stabiliteit en een nog betere deurloop. Dit oppervlak is verkrijgbaar in verkeerswit RAL 9016, in 15 voorkeurkleuren of in een RAL-kleur naar keuze. Sandgrain-oppervlak Sandgrain Het fijn gestructureerde Sandgrain-oppervlak is een goede keuze voor de prijsbewuste bouwheren en zeer geschikt voor moderne huizen. Dit oppervlak is verkrijgbaar in verkeerswit (RAL 9016) en in 3 voorkeurkleuren. Woodgrain-oppervlak Woodgrain Bij het robuuste Woodgrain-oppervlak met realistisch zaagsnedemotief kunnen kleine krassen probleemloos worden hersteld door het natuurlijk ogende reliëf. Dit oppervlak is verkrijgbaar in verkeerswit RAL 9016, in 15 voorkeurkleuren of in een RAL-kleur naar keuze (ongeveer 200). Men staat voor u klaar in Limburg Noord en helpt u graag met een passend persoonlijk advies. bel vrijblijvend 077-2061125

Kanteldeuren in Neder-Eind

Jarenlang bewezen kwaliteit in een mooi design. Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die geheel onder het plafond van de garage wegdraait bij het openen.

lees meer over een kanteldeur plaatsen in Neder-Eind:
In elke kanteldeur zit meer dan 55 jaar ervaring in het maken van garagedeuren. Deze kanteldeuren staan voor kwaliteit, veiligheid, uiterlijk en comfort. Handmatig of met een garagedeuropener. Een garagedeur met loopdeur is ook mogelijk bij een kanteldeur. Door de grote verscheidenheid van motieven en opties vindt u beslist de garagedeur die het beste past bij uw wensen en uw garage. De stalen motieven zijn standaard verkrijgbaar in verkeerswit, in 7 voorkeurkleuren en in ongeveer 200 RAL-kleuren (met uitzondering van pareleffect-, fluorescerende en metallic-kleuren). Ook is de kanteldeur met loopdeur verkrijgbaar. Of kiest u liever voor een automatische garagedeur? Ervaar het gemak van een automatische garagedeur wanneer u aan komt rijden met uw auto of fiets en met één druk op de knop eenvoudig uw garage binnen kunt. U kunt ook kiezen om uw nieuwe of huidige garagedeur te voorzien van een electrische aandrijving. Kanteldeuren zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1. Garagedeurbeveiliging is goed geregeld met desgewenst een gecodeerde garagedeuropener, en een hoogwaardig kwaliteits garagedeurslot Men staat voor u klaar in de regio Limburg Noord en helpt u graag met een passend persoonlijk advies. bel vrijblijvend 077-2061125

Openslaande garagedeuren in Neder-Eind

Voor een gemakkelijke toegang tot garage en bijgebouwen. Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen.

lees meer over openslaande garagedeuren in Neder-Eind:
De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Door middel van deze oplossing blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid van uw garagedeur. Garagedeurbeveiliging is goed geregeld met desgewenst een gecodeerde garagedeuropener, en/of een kwaliteits garagedeurslot. Hoogwaardige materiaalkeuze. De dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim, zorgen voor de nodige stevigheid en garanderen een lange levensduur van uw garagedeur. Het hoogwaardige materiaal isoleert bovendien en voorkomt zo onnodig warmteverlies. Dat bespaart energie wanneer de garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wordt gebruikt. Kies het model dat voldoet aan uw eisen. Handmatig te openen of met een garagedeuropener. Openslaande garagedeuren van zijn in drie uitvoeringen beschikbaar. Een uiterst solide basisversie. En 2 thermisch geïsoleerde varianten. Hiermee houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze deur over een 5-voudige vergrendeling. Dit zorgt voor een veilig gevoel en wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw heeft staan. Uw perfecte deur samenstellen. U heeft de mogelijkheid om de openslaande garagedeuren aan uw wensen te laten aanpassen. Er is ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. Gaat uw voorkeur uit naar de blauwe panelen met een Woodgrain-oppervlak, of heeft u liever witte Silkgrain panelen inclusief raam in de deur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid. Men staat voor u klaar in Limburg Noord en helpt u graag met een passend persoonlijk advies. bel vrijblijvend 077-2061125

Zijdelingse sectionaaldeur in Neder-Eind: 077-2061125

De deur voor bijzondere inbouwsituaties en eisen. Zijdelingse garage-sectionaaldeuren vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties.

lees meer over zijdelingse sectionaal garagedeuren in Neder-Eind:
Anders dan de kantel-, sectionaal- en garageroldeuren gaat dit deursysteem niet naar boven open, maar naar de zijkant. Handmatig te openen of met een garagedeuropener. Een belangrijk voordeel wanneer het plafond van de garage (of boothuis) vrij moet blijven om bijv. een surfplank aan op te hangen of wanneer het garagedeurblad om constructieve redenen (afvoerpijpen, schuin dak, lage latei) niet onder het plafond kan worden geleid of bevestigd. De 42 mm dikke, met polyurethaan volgeschuimde sandwichpanelen zorgen voor een zeer goede geluids- en warmte-isolatie evenals een hoge stabiliteit van het deurblad en een geluidsarme deurloop. Geef uw zijdelingse sectionaaldeur heel individueel, naar eigen wens vorm. Een garagedeur met loopdeur is ook mogelijk bij een zijdelingse-sectionaaldeur. U kunt kiezen uit maximaal 4 oppervlakken die u qua kleur aan het uiterlijk van uw huis kunt aanpassen. Bovendien is er keuze uit 15 voorkeurkleuren met dezelfde prijs, ca. 200 RAL-kleuren en 3 Decograin-decors. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van uw nieuwe garagesectionaaldeur, zijn de oppervlakken van onze deuren optimaal beschermd tegen roest. Verzinkt materiaal en een hoogwaardige polyestergrondlaag aan beide zijden van de deur laten de regen aflopen. Voordelen: loopt extreem licht door dubbele looprollen – veilig met vingerklembeveiliging – dubbele uitschakelautomaat – afstandsbediening met dubbele codering. Garagedeurbeveiliging is goed geregeld met desgewenst de gecodeerde garagedeuropener, en een kwaliteits garagedeurslot Ook in Limburg Noord helpt men u graag met een passend persoonlijk advies. bel vrijblijvend 077-2061125
isde subsidieregeling voor deuren in Neder-Eind

Ook in 2023 ISDE subsidie op een geïsoleerde (garage)deur in Neder-Eind!

Onze geïsoleerde garagedeuren en voordeuren voldoen aan de verduurzamingseisen waardoor u kunt profiteren van een subsidiebedrag. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Wij vertellen er graag meer over. Als deur specialist werkzaam in Limburg Noord weet men exact waar u aan moet voldoen qua subsidie aanvraag, en welke deur- en toegangssoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze. U bent aan het juiste adres!

Voordeur kopen in Neder-Eind? ☎ 077-2061125

voordeur in Neder-Eind

Inbraakwerend, brandwerend, het kan allemaal. Deze voordeuren zijn isolerend, veilig, duurzaam en klimaatneutraal geproduceerd.
Voldoet aan subsidieregeling ISDE. Informeer naar de mogelijkheden.
U kunt altijd vrijblijvend bellen.

7/7 service: direct herstel bij schade of een defect. Bel elke dag met 077-2061125. U wordt zsm geholpen door het deurenbedrijf dat werkzaam is in de gemeente ..

U wordt geholpen in Neder-Eind door:

Your Door ,

kvk: 51758156 ,
iban: NL90 INGB 0003 5036 89
hoofdkantoor:
tel. 085-7605915

met meerdere showrooms in Nederland ook bij u in Limburg Noord aanwezig!

Zij helpen u graag in ., dus ook in Venlo, Roermond, Boxmeer, Susteren en uiteraard ook in Neder-Eind.

Bel 077-2061125 = deurreparatie & deurrenovatie Neder-Eind 7/7 noodservice

of u vult, vrijblijvend, onderstaand contactformulier in, binnen 12 uur krijgt u antwoord
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Postcode Woonplaats
Wat kunnen we voor u doen?
wat voor soort deur?

Garagedeur beveiliging nodig in regio Limburg Noord, Voordeur of bedrijfsdeur vervangen? Bel nu de deurspecialist voor Neder-Eind 077-2061125

garagedeur renovatie in Neder-Eind, veel gestelde vragen:

Wat kost het kopen van een garagedeur in Neder-Eind?

Uw garagedeur vervangen in Neder-Eind kan vanaf  1699 euro. (incl. aandrijving en montage). Dit kan oplopen als u voor een luxere uitvoering kiest.

Wat kost het vervangen van een voordeur in Neder-Eind?

Uw voordeur vervangen in Neder-Eind kan vanaf  2299 euro.
Deze voordeur is veilig, duurzaam en klimaatneutraal geproduceerd.

Hoelang zijn er garagedeur onderdelen beschikbaar?

Wij leveren de onderdelen voor kanteldeuren die vanaf 1974 verkocht zijn. Van oudere kanteldeuren zijn geen onderdelen meer.

wat is het verschil tussen een kanteldeur en sectionaaldeur?

Bij een kanteldeur kantelt het deurblad als één geheel. Bij een sectionaaldeur kantelen de verschillende elementen (secties) één voor één door de bocht.

inmeten van een garagedeur, zelf doen?

Het kan wel: Meet als eerste de opening van muur tot muur. …, dan de opening in de hoogte van onderdrempel tot aan de bovenkant. …en dan meet U aan de binnenzijde van de garage de afstand van de zijwand tot aan de muur aan de LINKER kant van de doorgang, dit moet minimaal 10 cm zijn.. , MAAR WIJ METEN LIEVER ZELF IN!

Hoe lang gaat een garagedeur mee?

Theoretisch kan een garagedeur in Neder-Eind, afhankelijk van de locatie, het gebruik en het onderhoud, wel 20 tot 50 jaar mee.

Beoordeling door klanten in Limburg Noord van deze 7/7 deur-specialist voor o.a. Neder-Eind:

Gewaardeerd met 9/10 sterren! –
Gebaseerd op 34 Google reviews van Your Door

een aangewezen garagedeur leverancier voor Neder-Eind, .

9,6
10
1
34

077-2061125

logo
Neder-Eind
tot 120 mnd garantie
Ma-Zon 8/20 open

meer aangewezen reparatiebedrijven voor Neder-Eind, gemeente .:

erkend dakdekkersbedrijf Neder-Eind
gecertificeerde glashandel Neder-Eind